Ovog ljeta se možete voziti LEGO brodom po Seini

Jedan od najdojmljivijih brodova tijekom riječne parade svečanog otvaranja Olimpijskih igara bio je LEGO Batobus, plovilo dizajnirano u bojama slavne tvrtke i napravljeno da izgleda kao da je napravljeno od LEGO kockica.


Foto:Gettyimages


Sjajna vijest je da svatko tko ovog ljeta posjeti glavni grad Francuske može stopirati LEGO Batobus.


U početku je njegova vožnja trebala završiti 16. rujna, međutim, nakon nekih tehničkih poteškoća, LEGO brod će se vratiti 19. kolovoza i vozit će sve do 30. rujna.
Što LEGO entuzijasti mogu očekivati ​​na brodu?

Batobus flota (portmanto od riječi “bateau” (brod) i “autobus”) jedna je od raznih tura dostupnih turistima koji žele istražiti Pariz kroz njegovu jedinu vodenu aveniju – Seinu.

Ovi čamci poznati su kao bateaux mouches (čamci za letenje) u francuskoj prijestolnici i nude sjajan i spokojan način za razgledavanje bez suočavanja s vrevom pariških ulica i prometa.

Ono što će čamac s temom LEGO činiti drugačijim od ostalih, osim očiglednog upadljivog dizajna, je to što je postavljen na način da hipnotizira LEGO entuzijaste iz cijelog svijeta.

Za dobrodošlicu će vas dočekati LEGO minifigura ljudske veličine kao kapetan. Na brodu će biti nevjerojatne LEGO reprodukcije, poput Eiffelovog tornja.

Putnici će također dobiti priliku naučiti Brailleovu abecedu putem uvodne aktivnosti pomoću Brailleovih LEGO kockica. Posljednje, ali ne manje važno, na brodu ćete imati priliku osvojiti mnoštvo iznenađenja i darova marke, uključujući LEGO putovnice i razglednice.

Da biste saznali više o devet različitih stanica na kojima možete ući ili izaći iz Batobusa i kako kupiti kartu za izlet – idite ovdje.

Share this: