Maranello, Motorsport store

Posjetiti Maranello je svakom ljubitelju auto moto sporta a osobito Ferrarija je nešto posebno.


Prilikom posjete Motor Valley Festu u Modeni dogovorili smo i posjetu u Maranellu,pored Ferrarijevog muzeja , tvornice i restorana ovoga puta i u Motorsport store sa Lorenzom u Via Dino Ferrari 61.,41053 Maranello .

Dočekao nas je vrlo ugodni domaćin Lonenzo koji je pokazao sve blagodati jedne takve trgovine koja ima predivnu kolekciju mini automobila,formula i ostale prateće opreme.


U razgovoru smo saznali da je trgovina otvorena slučajno te je svakom posjetitielju Maranella i ljubitelje automoto utrka ponuđen veliki asortiman automobila raznih mjerila i dimenzija Kao i kapa , majica i raznih kolekcijonarskih predmeta iz svijeta automoto sporta.


Također zanimljiva je bila priča o radu i počecima rada kao i o radu tijekom COVID-19 pandemije gdje je kao i kod nas sve stalo i nije se radilo no postojala je jedna opcija proširiti poslovanje na Internet i web shop uz tjedno predstavljanje pojedinih automobila.

Tako se to proširilo i na Instgram i TikTock kanale kao i na stalno Youtube kanal te je populanost Lorenzovih prezentacija počela rasti. Danas mu dolaze ljudi iz svih krajeva svijeta te je poznata njegova ljubaznost, stručnost i posvećenost autima diljem svijeta.

Svakako i više nego preporuka svim ljubiteljema minijatura i raznih kolekcija iz auto moto svijeta kao i ranih kolekcijskih predmeta iz svijeta Formule 1 pa na dalje.

 
.                                  


Web shop možete posjetiti na stranici gdje uz vrlo povoljne cijene i tjedne popuste možete kupiti uz poštarinu u cijeli svijet sve artikle iz trgovine.    https://store.motorsportmaranello.com/


Također se mogu iznajmiti automobili poput Ferrarija kao i voziti profesionalni simulator Formule 1, koji nudi jesno posebno iskustvo vožnje.




Share this: